2109614633 Γούναρη Δ. 136 & Ειρήνης 2, Γλυφάδα info@gkionakis-systems.gr
hero image


 

Σίτες & Ρολά Αλουμινίου
Gkionakis Systems - Αλουμινοκατασκευές Γκιωνάκης Γιώργος - Σιδηροκατασκευές -
Ειδικές Κατασκευές - Κουφώματα Αλουμινίου & Pvc - Πόρτες Αλουμινίου - Μεταλλικές Κατασκευές - Γλυφάδα Αττική 

Η εταιρεία Gkionakis Systems είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία με έδρα στη Γλυφάδα Αττικής, που αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση σιτών για κουφώματα σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχεία.

Η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας, προσφέροντας έτσι υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στους πελάτες της. Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων σιτών, προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τα γούστα των πελατών της.

Η εταιρεία Gkionakis Systems έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στον τομέα των σιτών, επιτρέποντας την υλοποίηση έργων όλων των μεγεθών, από μικρές ανακαινίσεις έως και μεγάλα έργα κατασκευής.

Επιπλέον, η εταιρεία παρέχει συνεχή υποστήριξη και εξυπηρέτηση στους πελάτες της, από την πρώτη συνεννόηση μέχρι και την ολοκλήρωση του έργου.

 

 

     
     
 

Η Gkionakis Systems είναι μια εταιρεία με έδρα στη Γλυφάδα Αττικής που ειδικεύεται στην κατασκευή και την τοποθέτηση ρολών για κουφώματα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής ρολών για πάνω από 20 χρόνια και διαθέτει τεχνογνωσία και εξειδικευμένο προσωπικό για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών της.

Η εταιρεία παράγει ρολά κουφωμάτων σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα λύσεων για κάθε ανάγκη. Η εταιρεία επίσης προσφέρει την υπηρεσία της τοποθέτησης των ρολών, εξασφαλίζοντας έτσι ότι η εγκατάσταση θα πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και επαγγελματισμό.

Η Gkionakis Systems έχει ως βασικό στόχο να παρέχει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και να διατηρεί μια στενή σχέση με αυτούς, προσφέροντας τους προσαρμοσμένες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες τους.