2109614633 Γούναρη Δ. 136 & Ειρήνης 2, Γλυφάδα info@gkionakis-systems.gr
hero image


 

Κουφώματα Αλουμινίου & Pvc
Gkionakis Systems - Αλουμινοκατασκευές Γκιωνάκης Γιώργος - Σιδηροκατασκευές -
Ειδικές Κατασκευές - Σίτες Αλουμινίου - Πόρτες Αλουμινίου - Μεταλλικές Κατασκευές - Γλυφάδα Αττική

   

Η Gkionakis Systems είναι μια εταιρεία με έδρα τη Γλυφάδα Αττικής, η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή και την τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου και PVC. Η εταιρεία διαθέτει μια πλούσια γκάμα προϊόντων, καθώς επίσης και ένα έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό που αναλαμβάνει την εγκατάσταση των κουφωμάτων σε συνεργασία με την εταιρεία ETEM.

Η εταιρεία Gkionakis Systems προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών της. Επίσης, η εταιρεία διαθέτει πιστοποιημένα προϊόντα που πληρούν όλες τις απαιτήσεις ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Η συνεργασία της εταιρείας Gkionakis Systems με την ETEM εξασφαλίζει ότι οι πελάτες θα έχουν πρόσβαση σε ακόμη περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και απόδοσης. Επιπλέον, η συνεργασία αυτή επιτρέπει στην εταιρεία να παραμείνει ενημερωμένη σχετικά με τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα των κουφωμάτων αλουμινίου και PVC.

 

 

     
     
 

Η σειρά ενεργειακών κουφωμάτων της ETEM 32 είναι μια από τις πιο αξιόπιστες και αποδοτικές λύσεις για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων. Κατασκευάζονται από την εταιρεία ETEM, μια κορυφαία εταιρεία στον χώρο της παραγωγής κουφωμάτων.

Η σειρά ETEM 32 προσφέρει μια μοναδική συνδυαστική λύση μεταξύ απόδοσης, ανθεκτικότητας και στυλ. Κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά, τα κουφώματα αυτής της σειράς προσφέρουν υψηλή αντίσταση στον αέρα, το νερό και τον θόρυβο.

Ακόμη, η σειρά ETEM 32 προσφέρει μια μοναδική επιλογή εκτός από τον παραδοσιακό λευκό χρώμα, με μια μεγάλη ποικιλία από χρώματα και υφές.