2109614633 Γούναρη Δ. 136 & Ειρήνης 2, Γλυφάδα info@gkionakis-systems.gr
hero image


 

Κάγκελα - Περιφράξεις
Gkionakis Systems - Αλουμινοκατασκευές Γκιωνάκης Γιώργος - Σιδηροκατασκευές -
Ειδικές Κατασκευές - Κουφώματα Αλουμινίου & Pvc - Πόρτες Αλουμινίου - Μεταλλικές Κατασκευές - Γλυφάδα Αττική 

Η εταιρεία Gkionakis Systems είναι μια εταιρεία που έχει έδρα τη Γλυφάδα Αττικής και ασχολείται με τις μεταλλικές κατασκευές όπως, την κατασκευή και την τοποθέτηση κάγκελων σιδήρου και αλουμινίου. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα αυτό εδώ και πολλά χρόνια και έχει αποκτήσει εμπειρία και εξειδίκευση στο σχεδιασμό και την κατασκευή κάγκελων.

Η εταιρεία Gkionakis Systems παρέχει μια μεγάλη ποικιλία κάγκελων σιδήρου και αλουμινίου, προσαρμοσμένων στις ανάγκες των πελατών της. Η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένους τεχνίτες και μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που εξασφαλίζουν την ποιότητα και την αξιοπιστία των κάγκελων που κατασκευάζει.

Η εταιρεία Gkionakis Systems προσφέρει επίσης υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης κάγκελων σιδήρου και αλουμινίου, εξασφαλίζοντας έτσι ότι οι πελάτες της έχουν μια πλήρη λύση για τις ανάγκες τους.

 

 

     
     
 

Η εταιρεία Gkionakis Systems είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία με έδρα στη Γλυφάδα της Αττικής, η οποία ασχολείται με την κατασκευή και τοποθέτηση μεταλλικών περιφράξεων. Η εταιρεία διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων περιφράξεων, προσφέροντας λύσεις για τις ανάγκες των πελατών της σε κάθε βιομηχανικό ή οικιακό περιβάλλον.

Η εταιρεία Gkionakis Systems διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία στον τομέα της κατασκευής μεταλλικών περιφράξεων. Τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και στην φθορά από τη χρήση.

Η εταιρεία Gkionakis Systems προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την προστασία κτιρίων, αλλά και για την προστασία περιφραγμένων χώρων, όπως εργοστάσια, αποθήκες, αεροδρόμια, λιμάνια και άλλα βιομηχανικά περιβάλλοντα.